Mattias Alkberg I spenaten

Jag fick ära att göra illustrationen till singeln "I spenaten" av Mattias Alkberg för Teg Publishing

GBG Beer week

Ett festligt projekt som bara innehöll goa grejer: Öl, Göteborg och träsnitt!

Länstyrelsen Kris-kommunikation

Under våren 2015 fick jag uppdraget att illustrera ett projekt där Länstyrelsen jobbar för att kommunikationen mellan olika aktörer skall vara tydlig och effektiv.

SKL bildbanker

Jag har gjort olika bildbanker för Sveriges kommuner och landsting. Vi jobbar efter teman och tar fram bilder som de kan använda i sitt kommunikativa material för att förstärka och lätta upp budskap.

4 scenarion för 2035

Ett projekt som sträcker sig långt fram och handlar om hur man skall strukturera staden. Fyra alternativ med olika täthet och relation mellan stadskärna och landsbygd illustrerades med färgskala  som blandades i förhållande till hur alternativen blandade sig med varandra.

Borås vision 2025

Ett omfattande uppdrag för Borås stads visionsarbete. Den stora utmaningen var att inspirera och engagera människor från alla bakgrunder att involvera sig i de politiska besluten och dessutom skapa något som kan hålla i många år utan att bli för kompromissat och slätstruket.

Brandjobs kund-segment

Brandjobs undersöker olika företags kunder och deras behov. Jag illustrerar ibland deras presentationer för att göra dem mer lättillgängliga och pedagogiska.

Biblioteks-museets bok

Ett fantastiskt roligt uppdrag där jag fick formge och illustrera en hel bok för biblioteksmuseet som firade 20-års jubileum

AB-bostäder

Illustrationer utifrån AB-bostäders olika verksamheter som tillsammans skapar ett anpassningsbart rapporterat mönster. Grafiken har används flitigt både i kontorets egna inredning men även i allt i från fasader på containrar till olika trycksaker.

Pussel

  I från Anders Teglund på kulturkontoret i Borås fick vi gå loss i frågan "Hur får man fler (gärna unga) att konsumera kultur?" Resultatet blev projektet Pussel som går ut på att man får ett slags klippkort.