The fixer

Min fantastiska brorsa Oskar kan laga vad som som helst. Badade mobiltelefoner, försummade företag eller krossade hjärtan. Ge honom en eftermiddag, lite lugn och ro samt verbalt svängrum (och eventuellt lite lakrits) så pusslar han ihop det mesta.

tummen upp!

Jag har tydligen 996 miljoner visningar på GIPHY. MILJONER. Efter ett decennium i illustratörsyrket trivs jag fortfarande som fisken i vattnet, men är det kul att hitta en kanal som ger nya villkor för kreativiteten. Lekfullhet och utan att behöva sätta den egna kreativa processen i förhållande till en annan part eller till pengar. Overkligt att tänka att snart en miljard personer har sett mina små idiotiska animationer. What a time to be alive.

Här är min Giphy-sida

En meditativ filmsnutt

Jag hittade en gammal filmsnutt jag gjort för massa år sedan om när jag gjorde en test av en trycksak… En mysig liten katalog för en textilkonstutställning på Ålgården när jag var del av utställningsgruppen där. Jag tycker att det är ganska meditativ att titta på?

Prinsessan på ärten

Två subtila animationer av den klassiska sagan. Själva illustrationerna är uppenbarligen ganska skrikiga, men jag gillar rörelser som man eventuellt får jobba lite för att se.

Resa genom Europa

Jag och Anders är påväg ner till Frankrike där vi har hyrt ett litet hus där vi ska jobba och projekta. Vi stannade och sov i Flensburg och i hamnen låg Jonny och guppade.

Nästa natt stannade vi i Antwepen. Måndagsmorgon med bakverk och cyklister i de gamla judiska kvarteren.

via GIPHY

via GIPHY