100 dagar till nyår

Jag ha blivit övertygad av att dessa 100-dagars-projekt kan vara bra och utvecklande. Ett sätt att få in en mer lekfull rutin och en chans att experimentera utan kommersiella perspektiv. Problemet är att tiden inte riktigt finns. Med många jobbuppdrag, en ettåring utan förskola och två hund-prinsessor så kan det bli svårt att få ihop. Men jag ska göra ett försök och det blir en bra övning i att ta sig tid för egna hjärnan och i att släppa kontroll och perfektionism. En liten stund målad dagbok varje dag fram till nyår.

1/100 AW I Borås. Malin, Ellie och Bim gosar med Nisse 22 sep
2/100 Bim och Anders på lunch hos Miro i Ulricehamn 23 sep
3/100 Jag stickade en mössa av reflex i bilen. Häpnade över att mitt tålamod och mitt fokus kunde ro det i land. 24:e sep
4/100 Helgens fynd: 4 st Konsertstolar av Sven Markelius barnmodell. 25/9
5/100 Fusk för detta är del av ett jobb men har för mycket att göra. 26/9

6/100 Samma fusk igen 🙁 27/9